Search
Close this search box.

Persoonlijke blog over leefstijl

Beauty & Wellness / Reviews
Babyliss air wand

Geen aparte föhn en stijltang, maar een alles-in-één apparaat. De BaByliss All in One Air Wand is een föhn, een stijltang en een volume gevende styler in één. Het scheelt niet alleen opbergruimte in je badkamer, maar deze ultieme tool zorgt ervoor dat je alles met je haar kunt doen wat je wilt – snel, moeiteloos en zonder haarbeschadiging. Bovendien is het apparaat super compact en gemakkelijk in gebruik’. Ik vertel je in deze blog waarom je niet langer hoeft te twijfelen om deze krachtpatser in huis te halen.

Aantrekkelijk en professioneel

Natuurlijk wil het oog ook wat. De kleurstelling van de BaByliss All in One Air Wand in blauw en goud ziet er aantrekkelijk uit. Deze kleurencombinatie geeft het apparaat een luxe en professionele uitstraling. Die wil je toch gewoon hebben? De looks vind ik absolute meerwaarde, maar het gaat natuurlijk om de prestaties. Het apparaat ligt lekker in de hand en met een schuifschakelaar zet ik het apparaat aan en uit. Met aparte knoppen kan ik kiezen voor luchtstroom- en temperatuurinstellingen en de verschillende opzet stukken zijn makkelijk te bevestigen en los te klikken. Ik ben dik tevreden.

Niet met nat haar de deur uit

Als ik ergens een hekel aan heb, dan is het wel nat haar. Ik föhn mijn haar dan ook steevast na elke douchebeurt kurkdroog. Omdat ik fijn haar heb, duurt het föhnen best lang. Althans, langer dan ik zou willen. Ik was dan ook erg benieuwd naar de krachtige motor van de BaByliss All in One Air Wand. Het apparaat beschikt over een duurzame digitale motor met hoge snelheid. De föhn is speciaal ontworpen om geoptimaliseerde hitte, luchtsnelheid en -druk te leveren en je kunt kiezen voor een scala aan droog en stylingcombinaties voor alle haartypes. Supersnel föhn ik mijn haar droog. En een pré vind ik de ultra care modus om je haar extra te beschermen. Hete en koele lucht worden afgewisseld om de gezondheid, kracht en integriteit van je haar te waarborgen.

Kracht, prestatie en precisie

Voor het stijlen van je haar zit er een hele handig borstel bij, die je er met gemak opklikt. De keramische platen van deze tool zijn ervoor gemaakt om je haar glad en steil te maken vanaf de wortel tijdens het drogen. Het is prettig om de temperatuur te kunnen regelen. Met de gebogen ovale borstel creëer je moeiteloos volume in je haar. De BaByliss Air Wand is voor mijn type haar zonder twijfel een degelijke styler, maar ik moet wel eerlijk zeggen dat ik geen bijzonder haar heb, in de zin van krullen, golven of kroezen. Ik vind de föhn een goede prijs-kwaliteitsverhouding hebben met het oog op gebruikersgemak. Je hoeft met de BaByliss geen aparte föhn, stijlborstel en hete borstel meer te kopen en je hebt alles binnen handbereik. Ik ben fan!

Lees meer blogs over Beauty & Wellness

SHARE: 

WELKOM OP MIJN BLOG!

Beaumont Amsterdam

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Stéfani, 38 jaar, getrouwd en werkende mama van twee jongens. Op eigen kracht veranderde ik mijn leefstijl van ‘couch potato’ naar ‘fitmom’. Mijn persoonlijke zoektocht is uitgegroeid in een passie voor gezond leven. Ik geef je een inkijkje in mijn persoonlijke leven en hoop je te enthousiasmeren om bewustere keuzes te maken en álles uit het leven te halen. Lees verder: Over mij.

fitbit logo

tastybasics logo