Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Persoonlijke blog over leefstijl

Reviews

In het hart van Limburg vind je het veelzijdige Recreatiepark De Leistert. Op de camping met zwembad geniet je van het buitenleven op een kampeerplaats of in een van de kleurrijke of avontuurlijke verblijfsaccommodaties. De in authentieke boerderijstijl gebouwde vakantiebungalows op Buitenhof De Leistert bieden een comfortabele overnachting. Het vakantiepark is ontzettend kindvriendelijk met leuke speelhoeken en speeltuinen. Tel daar een breed scala aan binnen- en buitenfaciliteiten bovenop zoals een subtropisch zwembad en buitengolfslagbad en je verblijf is gegarandeerd onvergetelijk!

Comfortabel overnachten op verschillende manieren

Of je nu een doorgewinterde kampeerder bent met een eigen tent, caravan of camper óf dit jouw vuurdoop wordt: op De Leistert beleef je een onvergetelijke tijd. Met een uitgebreid aanbod aan kampeerplaatsen en verhuuraccommodaties richt je jouw camping vakantie in zoals jij dat wilt. Van lekker primitief tot super-de-luxe en alles daartussenin. Als campinggast geniet je van alle faciliteiten, activiteiten en voorzieningen op en in de omgeving.

Verblijf je het liefst in luxe? Het is heerlijk vertoeven in de kindvriendelijke vakantieboerderijen, wellness bungalows en groepsaccommodaties voor gezelschappen tot maar liefst 18 personen. In de kindvriendelijke bungalow heb je zelfs een bolderkar tot je beschikking. Daarnaast is de accommodatie voorzien van een traphekje, afgeschermde stopcontacten en een kinderbed- en stoel. Kortom, alles binnen handbereik voor een zorgeloos verblijf met kleine kinderen. Persoonlijk spreken de buitenleven bungalows mij enorm aan. Deze bungalows hebben een extra grote tuin, inclusief lounge set en luxe barbecue.

Een verrassend aanbod aan binnen- en buitenfaciliteiten

Vervelen is er niet bij op vakantiepark De Leistert dankzij de uitgebreide binnen- en buitenfaciliteiten. Van sportieve, creatieve en ontspannende activiteiten tot praktische gemakken: het is er allemaal. Voor mijn kinderen gaan vakantie en zwemmen hand in hand. De Leistert is een walhalla voor liefhebbers van waterpret. Je kunt lekker zwemmen in het overdekte subtropisch zwembad of neem een verfrissende duik in het buitengolfslagbad of zoek de rust op bij het speelstrand.

Ook qua overige faciliteiten hoef je je hier niet te vervelen. Ga je competitie aan op de hyperbowlingbaan, adventure golfbaan of crossbaan. Buiten kun je gebruik maken van de sportvelden. Hier kun je van alles doen, zoals tennis, basketbal, kooivoetbal, beachvolleybal of tafeltennis. Op het park kun je ook genieten van een hapje en een drankje in een van de vele horecagelegenheden. Ideaal, je hoeft het park niet te verlaten!

Het hele jaar door vakantieplezier in De Leistert

Of je nu één nachtje, een midweek of een hele week blijft, op vakantiepark De Leistert is er van alles te beleven. Het hele jaar door is er van alles te beleven, dankzij de vele faciliteiten voor binnen en buiten. Als het slecht weer is duik je lekker het binnenzwembad in of het indoor speelparadijs. En met mooi weer zijn er allerlei sport, spel en ontspanningsmogelijkheden in de buitenlucht. Vakantiepark De Leistert biedt een heerlijk verblijf voor gezinnen en families om er even tussenuit te gaan.

SHARE: 

WELKOM OP MIJN BLOG!

Beaumont Amsterdam

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Stéfani, 38 jaar, getrouwd en werkende mama van twee jongens. Op eigen kracht veranderde ik mijn leefstijl van ‘couch potato’ naar ‘fitmom’. Mijn persoonlijke zoektocht is uitgegroeid in een passie voor gezond leven. Ik geef je een inkijkje in mijn persoonlijke leven en hoop je te enthousiasmeren om bewustere keuzes te maken en álles uit het leven te halen. Lees verder: Over mij.

fitbit logo

tastybasics logo